Se anunță una dintre cele mai călduroase veri din istorie! Caniculă la Satu Mare!

0

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza pentru următoarele două săptămâni, iar canicula va lovi mai multe zone din țară. Cu toate acestea, nu vom duce lipsă nici de fenomene extreme, fiind anunțate inclusiv furtuni.

Un val de caniculă pătrunde săptămâna asta în România și aduce temperaturi ce pot depăși 34-35 grade C, în perioada 10-16 iunie.

Până sâmbătă, inclusiv, la Satu Mare, temperaturile vor depăși 30 de grade în termometre. De astăzi și până sâmbătă, vom avea între 31 și 34, chiar 35 de grade, sunt așteptate în acest weekend.

Se anunță una dintre cele mai călduroase veri din istorie

Meteorologii estimează că vara aceasta va fi una dintre cele mai caniculare din istorie. Astfel, în perioada următoare trebuie să ne așteptăm la temperaturi din ce în ce mai ridicate, ce pot ajunge, spre sfârșitul lunii iulie, până la pragul de 40 de grade.

Valorile termice vor continua să crească semnificativ îi în luna iulie, depășind chiar limita normală pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații se anunță excedentare în regiunile centrale, sudice și nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru intervalul calendaristic în care ne aflăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.