VIDEO. Hoț prins la furat și ascuns în pod! A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi adus la sol

0

Caz neobișnuit de furt, în Satu Mare. Un hoț a fost prins în flagrant într-un imobil din municipiu, iar mai apoi, s-a ascuns în pod. Cu polițistul pe urmele lui, atât el, cât și bărbatul au fost coborâți după intervenția pompierilor. Incidentul s-a petrecut în zorii zilei.

,,În această dimineață, în jurul orei 05:20, la solicitarea polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, pompierii sătmăreni au intervenit pentru decopertarea parțială a acoperișului unui imobil din municipiu. Întrucât polițiștii suspectau faptul că în podul clădirii s-ar afla o persoană care a pătruns fără drept și era necesar accesul acestora prin acoperiș, pompierii au intervenit cu ajutorul autospecialei de lucru la înălțime pentru a-i sprijini în vederea pătrunderii.

Misiunea s-a încheiat cu succes, atât polițistul cât și persoana căutată au fost aduși la sol în siguranță”, au declarat pompierii.
Pompierii au comparat întreaga situație cu un scenariu de film.

Nu e #scenariu de film! În această dimineață, în jurul orei 05:20, la solicitarea polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, pompierii sătmăreni au intervenit pentru decopertarea parțială a acoperișului unui imobil din municipiu. Întrucât polițiștii suspectau faptul că în podul clădirii s-ar afla o persoană care a pătruns fără drept și era necesar accesul acestora prin acoperiș, pompierii au intervenit cu ajutorul autospecialei de lucru la înălțime pentru a-i sprijini în vederea pătrunderii. Misiunea s-a încheiat cu succes, atât polițistul cât și persoana căutată au fost aduși la sol în siguranță.#isusatumare #pompierii #poliția

Publicată de ISU SATU MARE pe Marţi, 11 iunie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.