Atenție la cap! Cad bucăți de tencuială de pe clădirile din Sătmar

0

Mare atenție la cap atunci când treceți pe lângă clădirile din Satu Mare. Tencuiala poate reprezenta un pericol pentru trecători, în condițiile în care, aceasta se poate desprinde oricând. Seara trecută, pompierii sătmăreni au fost nevoiți să intervină pentru a îndepărta bucăți de tencuială desprinde de pe o clădire din centrul orașului.
Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă, este nevoie de o atenție sporită, mai ales atunci când trecem pe lângă cele vechi.

,,În cursul serii trecute, în jurul orei 20:20, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unor bucăți de tencuială desprinse de pe o clădire din centrul municipiului Satu Mare.

Un echipaj de pompieri s-a deplasat rapid la adresa indicată, unde au acționat în vederea înlăturării bucăților de tencuială, dar și a unor ornamente decorative de pe fațada clădirii, care reprezentau pericol de cădere peste trecători”, au anunțat pompierii

Atenție la cap! Cad bucăți de tencuială de pe clădirile din Sătmar 1Atenție la cap! Cad bucăți de tencuială de pe clădirile din Sătmar 2Atenție la cap! Cad bucăți de tencuială de pe clădirile din Sătmar 3

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.