Accident în lanț. Trei mașini au intrat în coliziune și a fost nevoie de intervenția pompierilor

0

Accident în lanț în această după amiază, în Moftin. Trei mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ce spun pompierii:

,,Astăzi, în jurul orei 12:00, pompierii careieni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Moftin, prin coliziunea a 3 autoturisme.

Echipajul SMURD a acordat primele îngrijiri medicale la fața locului unei persoane, pe care au transportat-o ulterior la spital pentru investigații medicale suplimentare. Iar echipajul de pompieri ce încadrează autospeciala de stingere a acționat pentru decuplarea bornelor bateriilor în vederea preîntîmpinării producerii unui incendiu, respectiv pentru sablarea carosabilului.

Celelalte 5 persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri.”

Accident în lanț. Trei mașini au intrat în coliziune și a fost nevoie de intervenția pompierilor 1 Accident în lanț. Trei mașini au intrat în coliziune și a fost nevoie de intervenția pompierilor 2 Accident în lanț. Trei mașini au intrat în coliziune și a fost nevoie de intervenția pompierilor 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.