Mesaj din centrul Oradiei, pentru Primarul Kereskenyi: Construiește, mai întâi, parcări, abia apoi ridică mașini!

3

Aflat la Oradea, liberalul Adrian Cozma s-a folosit de prilej, pentru a critica diferența de abordare în chestiunea parcărilor, între edilii din Oradea și Satu Mare.

Astfel, în cadrul unei sesiuni live pe Facebook, din fața unei parcări supraterane, recent recepționată de Primăria din Oradea și construită din fonduri europene, consilierul județean PNL a criticat viziunea desuetă pe care o are municipalitatea sătmăreană în chestiunea parcărilor.

Despre povestea de succes Oradea am scris, și noi, în nenumărate rânduri...

De altfel, liberalul Adrian Cozma susține în declarațiile publice că își dorește ca, în campania pentru Primărie de anul viitor, să existe un proiect politic în care să se propună o administrație de tipul celei din Oradea.

Fiind ținut în subdezvoltare, din cauza lipsei de viziune, Satu Mare oferă condiții precare Sătmărenilor. Acest lucru îl remarcă și Cozma, în intervenția sa publică: municipalitatea sătmăreană este pe ultimul loc la contractarea de bani europeni, iar acest fapt se reflectă în nivelul de dezvoltare al orașului.

Nu e o surpriză că, pentru servicii de proastă calitate, la Satu Mare, plătim prețuri ridicate.

Mesaj din centrul Oradiei, pentru Primarul Kereskenyi: Construiește, mai întâi, parcări, abia apoi ridică mașini! 1

Astfel, tariful pentru a parca în Centrul Sătmarului, e dublu față de tariful din Oradea, iar noi ne lăsăm mașinile pe marginea drumului, între două linii de vopsea.

Același lucru îl evidențiază și consilierul județean Adrian Cozma – în timp ce noi plătim tarife exorbitante pentru parcări neamenajate, Oradea, care este campioană la accesarea de fonduri europene, construiește parcări ca în lumea civilizată, iar pentru acest avantaj, Orădenii plătesc tarif de parcare de două ori mai mic decât cel din Satu Mare. Așa arată parcarea construită din fonduri europene la Oradea…

Mesaj din centrul Oradiei, pentru Primarul Kereskenyi: Construiește, mai întâi, parcări, abia apoi ridică mașini! 2

Așa îi tratează Primarul Kereskenyi pe Sătmăreni,

Mesaj din centrul Oradiei, pentru Primarul Kereskenyi: Construiește, mai întâi, parcări, abia apoi ridică mașini! 3

pedepsindu-i pentru că, având absorbție de fonduri europene ce dă ”cu minus”, primarul nu a fost in stare să construiască nici măcar o singură parcare, în cei trei ani de mandat!

Adrian Cozma concluzionează, în scurta transmisiune live din Oradea, că la Satu Mare municipalitatea a pus carul înaintea boilor, cum s-ar zice: deși nu s-au construit parcări, astfel încât Sătmărenii să aibă cat mai multe opțiuni de a parca regulamentar, municipalitatea a impus măsuri represive, ridicând mașinile celor care parchează ilegal…

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.