Amenzi usturătoare pentru două restaurante din județ. Ce nereguli au fost găsite

Două restaurante din județ au fost amendate după ce inspectorii DSVSA au găsit mai multe nereguli. Un restaurant din Acâș a fost amendat cu 10.000 de lei pentru ambalarea și etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, iar altul, din Mihăieni, cu 1.2000 de lei pentru pentru nerespectarea normelor stabilite de DSVSA privind întreținerea spațiilor de prelucrare și depozitare a produselor alimentare.

De asemenea, inspectorii DSVSA au aplicat și 3 avertismente la trei producători particulari din piețele agroalimentare, din localități ca Carei, Sanislău și Pișcolt, pentru comercializare directă către consumatorul final, a legumelor, fructelor și a altor produse, fără respectarea condițiilor de igienă.

Verificările au fost realizate în perioada 7- 13 iunie și au avut loc 98 acțiuni de control. Acestea au vizat: unități de abatorizare animale, unități de procesare carne și lapte, depozite alimentare, unități de alimentație publică, unități de vânzare cu amănuntul, supermarketuri, piețe agroalimentare, brutării, laboratoare de cofetărie, unități ambalare produse de origine non animală, depozite, unități de procesare carne și unități procesare lapte.
Acestea vor continua și în perioada următoare.

Recommended For You

About the Author: alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *