Centrul ,,groazei” Cristiana din Carei, are director nou. Detalii noi despre tânăra agresată sexual ies la lumină

0
Sursa: opiniedecarei.com

În urma dezvăluirilor apărute în presă, Conducerea Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) face o schimbare în ceea ce privește conducerea Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Cristiana din Carei, acolo unde, în noaptea de duminică spre luni, o tânără cu handicap mintal ar fi fost supusă unei adevărate torturi. A fost violată de doi bărbați, din același centru, care i-ar fi introdus o coadă de lopată în vagin și anus, amuzându-se pe seama ei.
Directorul centrului, Iosif Doboș, a fost schimbat din funcție în cursul zilei de ieri.

La conducerea centrului Cristiana a fost numit interimar Pop Gheorghe, directorul Casei de tip familial ”Andreea” din Carei. Acesta va asigura conducerea centrului Cristiana timp de o lună, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea definitivă a funcției. Se pare că fostul director Iosif Doboș ar fi fost transferat la o casă de tip familial din Hurezu, informează opiniedecarei.com

Probabil, această măsură nu ar fi fost luată dacă presa, atât cea din Carei, cât și cea din Satu Mare, nu ar fi scris despre suspiciunile care aplanează asupra centrului Cristiana. Conducerea DGASPC Satu Mare, s-ar afla extrem de deranjată pentru că presa a făcut dezvăluiri care au uimit întregul județ despre ceea ce se întâmplă într-un centru pentru oameni cu probleme speciale, și nu a ascuns gunoiul sub preș, așa cum obișnuiesc alții să facă.

Detalii noi despre tânăra agresată sexual cu o ,”lopețică” de jucărie  ies la lumină. Despre tânăra cu handicap mintal, conducerea DGASPC Satu Mare spune că ar fi fost doar bătută cu o ”lopețică” de jucărie și în niciun caz nu a fost agresată sexual.
Tânăra cu handicap mintal a petrecut 3 zile internată în spitalul din Carei, iar acum urmează să fie supusă unei expertize medico-legale care va stabili cu certitudine dacă a fost victima unei agresiuni sexuale. Ancheta este derulată de polițiști, sub coordonarea unui procuror, informează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.