Ajunși la capătul răbdării, oamenii au decis să îngroape ,,Autostrada Codrului”

0

Sătmărenii au ajuns la capătul răbdării în ceea ce privește ,,Autostrada Soarelui”, așa că au recurs la un gest halucinant: au decis să îngroape DJ 193 A.

Deși Consiliul Județean a anunțat lucrări la drumul Satu Mare care face legătura cu Amați, Rușeni, Tătărăști, Necopi, Homorodu de Jos, Homorodu de Mijloc, Homodrodu de Sus, Solduba, Hodișa, Socond, Rătești, începând cu 10 iunie, DJ 193 A continuă să fie un coșmar pentru șoferi.

Astăzi, oamenii au decis să atragă din nou atenția, după alte prosteste care au avut loc în urmă cu câteva zile. Aceștia au “îngropat” simbolic ,,Autostrada Codrului” cu mai multe flori ,,plantate” pe mijlocul drumului.

Deocmadată, situația drumului este una incertă, având în vedere că Tribunalul de la Botoșani a decis amânarea luării decizii în ceea ce privește continuarea sau nu a lucrările de către firma constructoare Tehnic Asist, cea care a fost angajată pentru a realiza lucrările de reparație a DJ 193 A, dar a intrat în insolvență, iar lucrările au fost oprite.

Ajunși la capătul răbdării, oamenii au decis să îngroape ,,Autostrada Codrului” 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.