Inconștiență la volan. Un șofer sătmărean care lucrează la o firmă de transport persoane, cu un ochi în telefon, cu altul la drum. A ținut-o așa 20 de km!

0

În ciuda numeroaselor campanii de conștientizare a pericolului la care se expun șoferii care conduc și folosesc telefonul mobil în același timp, dar și a pericolelor la care îi expun și pe ceilalți, aceștia nu se învață minte, probabil, până nu o pățesc.

Un sătmărean care lucrează ca șofer la o firmă de transport persoane a fost surprins când stătea pe telefon în timp ce conducea. Se pare că acesta a conduc 20 de km în felul acesta: cu un ochi în telefon și cu altul la drum .

Drivers SM Exposed au fost cei care au filmat momentul și l-am postat pe Facebook alături de descrierea: “Inconștiența unui “șofer” care lucrează la o firmă de transport persoane . A ținut-o așa 20 de km , din cauza telefonului mobil!”

Desigur, acesta este doar unul dintr-o mulțime de astfel de cazuri. Chiar dacă mulți și-au pierdut viața din cauza utilizării telefonului mobil la volan sau alți oameni nevinovați au murit din cauza lor, toate acestea nu folosesc drept exemplu de așa nu și continuă să-și pună atât  propria viață în pericol, cât și al celor din jur.

https://www.facebook.com/239473256995369/videos/454795632018621/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.