Rase de cai una și una, vor fi admirate la un spectaculos concurs ecvestru. Mai mulți sătmăreni ne reprezintă județul

0

În localitatea Tohani, județul Prahova, va avea loc în weekend Cupa Shagya, Cupa Federației la Anduranță Ecvestră, ediția a- V- a. Concursul are loc pe data de 22 iunie 2019, iar dacă vă întrebați ce legătură are cu județul nostru, ei bine, vor participa mai mulți sătmăreni, unii cu cai proprii, iar alții cu câteva exemplare ai Clubului Ecvestru Caii Viilor

Sătmărenii vor participa, fiecare cu câte un cal, la probele anduranță, dar pe distanțe diferite. Spre exemplu, la categoria distanță 30 de km, cea pentru debutanți, vor participa Octavian Cherecheș cu iapa Mara – rasa pur sânge arab și avocatul Adrian Cozma cu calul propriu, un cal de rasă Shagya pe nume Gazal.
La categoria distanța 40 de km, tot din Satu Mare, va participa Cristian Zbona cu armăsar campion internațional – Turcan – cel care a obținut o stea internațională la un alt concurs.

Alte două iepe superbe vor concura sâmbătă: Tasha, o iapă tânără de la Clubul Caii Viilor, alături de o domnișoară din Cluj și Liza – care va concura alături de Ioan Adrian Ciulean, la categoria de distanță 60.

Vineri, 21.06.2019, de la ora 16 are loc inspecția veterinară. Caii sunt consultați și verificați în amănunt, iar ca să poată participa, aceștia trebuie să respecte întocmai cerințele participării la acest concurs. Aceștia nu pot avea tăieturi sau puls mai ridicat de 60, în ciuda faptului că acesta este un maraton, un concurs de anduranță și nu de viteză. În aceeași zi, de la ora 18 seva  desfășura ședința tehnică. Sâmbătă, 22.06.2019, începând cu ora 7:30 se dă startul probelor de concurs, iar la ora 18:00 are loc festivitatea de premiere.

Cu siguranță, sătmărenii alături de caii care reprezintă județul nostru la acest concurs, se vor întoarce acasă cu
premii.
Rase de cai una și una, vor fi admirate la un spectaculos concurs ecvestru. Mai mulți sătmăreni ne reprezintă județul 1Rase de cai una și una, vor fi admirate la un spectaculos concurs ecvestru. Mai mulți sătmăreni ne reprezintă județul 2

Rase de cai una și una, vor fi admirate la un spectaculos concurs ecvestru. Mai mulți sătmăreni ne reprezintă județul 3
Rase de cai una și una, vor fi admirate la un spectaculos concurs ecvestru. Mai mulți sătmăreni ne reprezintă județul 4

Rase de cai una și una, vor fi admirate la un spectaculos concurs ecvestru. Mai mulți sătmăreni ne reprezintă județul 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.