VIDEO. Căutați alternative pentru zile caniculare? Trebuie să vedeți asta!

0

Sporturile nautice au revenit în forță în această vară și sunt ideale pentru a ne răcori în zile toride de vară.
Remediu împotriva caniculei poate fi practicarea unui sport nautic pe un superb lac artificial din Medieșu Aurit.
Lacul artificial cu apă cristalină este locul ideal și o alternativă perfectă pentru mare dacă sunteți pasionați de sporturi pe apă. Fie că vreți să vă dați cu skijet-ul sau barca, e alegerea ideală pentru zilele caniculare de vară, dacă doriți să vă răcoriți și se poate chiar la noi în județ. Mai ieftin și mai la îndemână. Ca să nu mai vorbim despre faptul că este și foarte aproape.

Ce au declarat proprietarii:

,,Deocamdată oferim acces doar celor care se cazează și celor care vor să practice sporturi nautice. Doar pentru plajă, nu. Avem 2 skijet-uri (unul de 90 cp si celalalt 230 cp), 2 barci ( una 50 cp si cealaltă 135 cp), care conform legii nu putem să le închiriem decât celor care au permis. În schimb, sporturile nautice constă în tractare cu schiuri, plăci și gonflabile de toate felurile. Mai avem 5 hidrobiciclete și 6 caiace care sunt pentru închiriat. Prețurile diferă în funcție de ce alege clientul.”

O noapte de cazare aici costa 35 de euro, iar Pensiunea Brise este alternativa unei vacanțe pe litoral. Drumul nu este la fel de lung și de costisitor precum călătoria cu trenul sau avionul.

Banana 6 persoane

Publicată de Pensiunea Brise pe Joi, 13 iunie 2019

SUMMER VIBES AT PENSIUNEA BRISE

#SUMMERSPORTS #BRISE #HAVINGFUN #AQUASPORTS #JOBE

Publicată de Pensiunea Brise pe Luni, 17 iunie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.