VIDEO. Fără centură, cu berea în mână și viteză de 120 km/h, spre pierzanie. Și-a pierdut viața, și-a ucis nepoata și un alt tânăr de 16 ani

0

Tragedia de ieri, din localitatea Petrova, județul Maramureș, a cutremurat o țară întreagă.
O femeie, Adriana B. în vârstă de 36 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca volskwagen a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 26 de ani.

Șoferița şi nepoata acesteia de 14 ani, care se afla pe scaunul din dreapta, şi-au pierdut viaţa.
Vitezometrul s-a blocat la 120 km/oră, potrivit presei locale din Maramureș.

Nepoata șoferiței, LIVE pe Facebook înainte de tragedie

În filmuleţul postat pe un site de socializare, cu câteva ore înainte de producerea tragediei, femeia consuma bere în timp ce conduce, fiind filmată de nepoata acesteia în vârstă de 14 ani.

Niciuna nu purta centura de singuranță, iar în urma impactului extrem de puternic, ambele şi-au pierdut viaţa. Un alt băiat în vârstă de 16 ani a fost şi el transportat la spital în stare gravă. Şi şoferul nevinovat a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Potrivit presei locale, localnicii ar fi văzut-o pe șoferița vinovată de accident consumând băuturi alcoolice înainte de tragedie.

VIDEO. Fără centură, cu berea în mână și viteză de 120 km/h, spre pierzanie. Și-a pierdut viața, și-a ucis nepoata și un alt tânăr de 16 ani 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.