VIDEO. Primul zbor estival din acest an de pe Aeroportul Satu Mare. Cât de accesibile sunt prețurile biletelor spre litoralul românesc

0

Astăzi, 18 iunie, de pe Aeroportul Internațional Satu Mare, a decolat primul avion din acest sezon estival, spre mare. Sătmărenii au zburat spre mare în premieră în acest an, de pe Aeroportul Satu Mare. Aceasta fiind prima cursă în drum spre litoralul românesc.

Un număr de 42 de pasageri au zburat astăzi spre mare, au declarat reprezentații Aeroportului Satu Mare.

Compania Tarom a suplimentat numărul curselor spre mare din acest an de la Satu Mare , spre litoral, față de anul trecut. Cursa Satu Mare – Constanța a început azi,  18 iunie, și se va încheia în data de 20 septembrie.

Pasagerii  pot zbura spre mare de 2 ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri. Vor pleca de pe Aeroportul Satu Mare la ora 9.10 și vor sosi în Constanța la 10.50
La finalul șederii pe litoralul românesc, sătmărenii se pot întoarce din Constanța la 11.15 și sosire în Satu Mare la 12.55.
VIDEO. Primul zbor estival din acest an de pe Aeroportul Satu Mare. Cât de accesibile sunt prețurile biletelor spre litoralul românesc 1
Vara anului 2019 se anunță a fi una plină de vești bune pentru pasagerii care aleg serviciile Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române – TAROM. Începând cu data de 18 Iunie 2019, TAROM oferă pasagerilor săi posibilitatea de a călători spre litoralul Mării Negre cu tarife pornind de la 34 EUR pentru un zbor dus Satu Mare – Constanţa, 38 EUR pentru un zbor dus Constanţa – Satu Mare, respectiv de la 59 EUR pentru un zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, au declarat cei de la Tarom.

Astăzi la ora 9:10 a decolat prima cursă de la Satu Mare spre Constanța. Cei 42 de pasageri au fost întâmpinați cu zâmbete de către personalul aeroportului, iar la plecare aeronava a trecut printr-un tun de apă, spre încântarea pasagerilor.“Am promis că vom aduce și anul acesta cursa de Satu Mare-Constanța și ne-am ținut de cuvânt. Vrem să fim alături de sătmăreni și să le oferim condiții de transport și nu numai, cât mai bune. Pentru Consiliul Județean, dezvoltarea Aeroportului rămâne o prioritate”, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.Cursele de Satu Mare sunt operate de compania TAROM în zilele de marți și vineri, pe durata estivală, din 18 iunie și până în 30 septembrie. De la Satu Mare, ora de decolare este 09:10, aterizare la Constanța – 10:50. De la Constanța spre Satu Mare ora de decolare este 11:15, iar cea de aterizare – 12:55. Fiecare pasager beneficiază de un bagaj de cală gratuit de 23 kg, precum și de un bagaj de mână de 10 kg, iar copiii până la 12 ani au reducere de 50% la bilet.

Publicată de Aeroportul International Satu Mare pe Marţi, 18 iunie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.