Percheziții de amploare la Vamă și la mai multe locuințe. Sunt vizate acuzaţii de contrabandă şi complicitate la contrabandă

0

Percheziţiile au debutat miercuri dimineaţa, iar printre cei verificaţi sunt lucrători vamali, dar şi persoane fizice.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare efectuează în această perioadă cercetări și au realizat mai multe percheziții astăzi.  Sunt suspiciuni de contrabandă și complicitate la contrabandă.

Astăzi, un număr de 7 percheziţii imobiliare la domiciliile unor persoane fizice de pe raza județului Satu Mare și la sediul unei instituții publice au fost efectuate. Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetul Marmației, Biroul Operațiuni Speciale Satu Mare și Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, procurorul precizează că atunci când împrejurările vor permite, vor fi în măsură să ofere detalii suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.