VIDEO. O pisică jucăușă a ajuns pe acoperișul unei gări și nu s-a mai putut da jos de acolo. Pompierii au intervenit pentru salvarea ei

O pisică neastâmpărată a ajuns până pe acoperișul gării din Carei și nu s-a mai da jos de acolo. Nu pentru că nu a vrut, ci pentru că nu a putut. Pisica a stat timp de mai multe zile pe acoperișul gării, până ca cineva să solicite ajutorul pompierilor pentru a fi luată și coborâtă la sol.
Fiind foarte mică, pufoșeniei, cel mai probabil i-a fost frică să coboare sau n-a mai știut cum să o facă. Timp de o săptămână locuitorii zonei gării din Carei i-au auzit plânsetele micuței blănoase, iar ieri, pompierii au intervenit la solicitarea careienilor, să salveze micul pui de pisică.

,,Pisicuta a fost salvata dupa ce a stat cateva zile pe acoperisul garii din Carei. Pompierii ,OAMENI minunati😘 au raspuns apelului nostru, reusind astfel sa salvam aceasta minunata fiinta.
Va multumim din suflet ca si de aceasta data ati raspuns promt in salvarea unui animalut”, a fost mesajul Asociației Pufii Carei

Pisicuta a fost salvata dupa ce a stat cateva zile pe acoperisul garii din Carei. Pompierii ,OAMENI minunati😘 au raspuns apelului nostru, reusind astfel sa salvam aceasta minunata fiinta🐈>Va multumim 🙏🙏din suflet ca si de aceasta data ati raspuns promt in salvarea unui animalut!

Publicată de Asociatiapufficarei pe Marţi, 18 iunie 2019

Recommended For You

About the Author: alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *