VIDEO. O pisică jucăușă a ajuns pe acoperișul unei gări și nu s-a mai putut da jos de acolo. Pompierii au intervenit pentru salvarea ei

0

O pisică neastâmpărată a ajuns până pe acoperișul gării din Carei și nu s-a mai da jos de acolo. Nu pentru că nu a vrut, ci pentru că nu a putut. Pisica a stat timp de mai multe zile pe acoperișul gării, până ca cineva să solicite ajutorul pompierilor pentru a fi luată și coborâtă la sol.
Fiind foarte mică, pufoșeniei, cel mai probabil i-a fost frică să coboare sau n-a mai știut cum să o facă. Timp de o săptămână locuitorii zonei gării din Carei i-au auzit plânsetele micuței blănoase, iar ieri, pompierii au intervenit la solicitarea careienilor, să salveze micul pui de pisică.

,,Pisicuta a fost salvata dupa ce a stat cateva zile pe acoperisul garii din Carei. Pompierii ,OAMENI minunati😘 au raspuns apelului nostru, reusind astfel sa salvam aceasta minunata fiinta.
Va multumim din suflet ca si de aceasta data ati raspuns promt in salvarea unui animalut”, a fost mesajul Asociației Pufii Carei

Pisicuta a fost salvata dupa ce a stat cateva zile pe acoperisul garii din Carei. Pompierii ,OAMENI minunati😘 au raspuns apelului nostru, reusind astfel sa salvam aceasta minunata fiinta🐈>Va multumim 🙏🙏din suflet ca si de aceasta data ati raspuns promt in salvarea unui animalut!

Publicată de Asociatiapufficarei pe Marţi, 18 iunie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.