Case și instituții publice au fost inundate. Mai mulți copaci căzuți au blocat partea carosabilă în mai multe zone din Satu Mare

0

ISU Someș Satu Mare anunță primele victime ale inundațiilor. Mai multe case și subsoluri ale unorinstituții publice au fost inundate ieri, în urma ploilor. Ca întotdeauna, în astfel de cazuri și natura este afectată. Cinci copaci s-au rupt și au căzut pe partea carosabilă, împiedicând buna circulație a mașinilor în mai multe zone ale municipiului.
Două pasaje au fost inundate complet, iar mașinile mici abia și-au croit drum prin aceste zone. Sub Pasajul Soarelui și Pasajul Henri Coandă (aproape de Liceul Economic) a fost până la genunchi.

,,Pompierii se află în teren și intervin cu motopompe si cu accesorii specifice pentru gestionarea tuturor situațiilor cauzate de fenomenele meteo.Toate solicitările sunt tratate punctual, prioritare fiind cazurile de: evacuare/salvare persoane sau animale dacă situația o va impune, degajarea cailor de transport /acces autospeciale, asigurarea utilităților publice, evacuarea apei din curți, case și subsoluri. Rămânem la datorie în întreg județul”, au anunțat pompierii sătmăreni seara trecută.

Case și instituții publice au fost inundate. Mai mulți copaci căzuți au blocat partea carosabilă în mai multe zone din Satu Mare 1 Case și instituții publice au fost inundate. Mai mulți copaci căzuți au blocat partea carosabilă în mai multe zone din Satu Mare 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.