,,Cel mai puternic pompier” este un pompier sătmărean, iar cel mai bun aruncător din țară este din Carei. Locul II la descarcerare

Cel Mai Puternic Pompier și-a desemnat câștigătorul în persoana plt. dj. Codroș Ghiță, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Someș Satu Mare., la concursul cu același nume, desfășurat la Alba Iulia timp de două zile. Acesta a parcurs două probe la categoria +40 și a câștigat titlu de cel mai bun pompier din țară.

De asemenea, la Campionatul de atletism și cross al MAI, avem un câștigător din Carei, județul Satu Mare. Plt. adj. șef Pop Radu din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei este pentru al patrulea an consecutiv campion național la aruncarea greutății la categoria +45 de ani. Competiție care s-a desfășurat la Pitești.

De asemenea, la descarcerare – o provocare pentru care pompierii se pregătesc clipă de clipă, pompierii sătmăreni au dovedit încă o dată că sunt de top, calificandu-se pe locul al II-lea la proba de descarcerare din cadrul Competiției Naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat -faza zonală, desfășurată pe parcursul ultimelor 2 zile la Bistrița.
Topul a stat în felul următor:
Locul I ISU Cluj
Locul II ISU Satu Mare
Locul III ISU Sălaj

Locul I ISU Maramureș
Locul II ISU BISTRIȚA
Locul III ISU Sălaj

Colegii lor au ținut să-i felicite pentru performanțele obținute și pe pagina de Facebook.

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *