O fetiță de 7 ani a fost împușcată, în timpul unei urmăriri ca în filme

O fetiţă de 7 ani a fost împuşcată de un poliţist. Copilul se afla pe bancheta din spate a unei maşini urmărite de oamenii legii, după ce şoferul a refuzat să oprească.
Incidentul grav s-a petrecut joi seara, 20 iunie, în localitatea Poienile de Sub Munte din judeţul Maramureş. Un poliţist, în timp ce se afla pe urmele unui şofer care a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii, a împuşcat din greşeală o fetiţă care era pasageră în maşina urmărită.

Polițiștii au tras 7 gloanțe asupra mașinii în care erau fetița și alte 3 persoane, în timpul unei urmăriri. Patru gloanțe au ieșit prin plafonul automobilului.

Fetița în vârstă de 7 ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, cu plaga împuşcată în picior. Se pare că poliţiştii desfăşurau o amplă acţiune pe raza localităţii Poienile de Sub Munte, iar șoferul maşinii de teren a refuzat să oprească la filtru polițiștilor, drept urmare, aceștia au pornit pe urmele lui. În încercarea de a-l opri, oamenii legii au tras focuri de armă, din nefericire însă, un glonţ a nimerit o fetiţă de 7 ani care se afla în mașina bărbatului urmărit, pe bancheta din spate.

Potrivit medicilor, aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD EPA cu leziuni la un picior şi transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Se pare că mașina de teren urmărită de polițiști era radiată din circulație și avea număr fals de înmatriculare. Șoferul a fost prins.

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *