România U21 joacă vineri pentru calificarea în semifinalele Euro 2019

0

După victoria entuziasmantă cu Croația, fanii echipei României se așteaptă la un joc la fel de bun al tricolorilor împotriva Angliei U21.

O victorie cu Anglia ar echivala, probabil, cu calificarea în semifinalele competiției.

Meciul va avea loc, vineri, începând cu ora 19,30, la Cesena.

Selecționerul Mirel Rădoi a fot evaziv, atunci când a fost întrebat ce echipă de start va alinia împotriva reprezentative U21 a Angliei.

“E greu de spus acum (n. red. – dacă va folosi aceeaşi echipă de start), pentru că meciurile sunt din trei în trei zile. Vom vedea dacă tot acesta va fi primul 11. Va fi dificil să rămânem sus, în pressing, pentru că o să fie mare consumul de energie, din cauza căldurii. La sol sunt peste 42 de grade din câte ne-am dat seama. Anglia are un ritm de meci mai ridicat decât Croaţia. Organizarea trebuie să primeze. Blocul compact defensiv şi distanţele scurte trebuie să primeze, pentru că e clar că unu la unu ei sunt mai buni, a declarat Rădoi, pentru FRF TV

Un principiu din fotbal spune că echipa câștigătoare nu se schimbă, deși există rezerve, în ceea ce privește titularizarea lui Andrei Ivan, care nu a  dat randamentul scontat cu Croația.

Echipa aliniată de Rădoi ar putea fi următoarea totuși:

Radu – Manea, Nedelcearu, Paşcanu, Fl. Ştefan – Cicâldău, Băluţă – Man, I. Hagi – Fl. Coman- Puşcaş

De cealaltă parte, Anglia vine după o înfrângere dramatică, 1-2, în faţa Franţei, ultimul gol încasat venind în al cincilea minut suplimentar, după ce fundaşul Aaron Wan-Bissaka a înscris în proprie poartă.

Clasamentul grupei în care se află România, înainte de a doua etapă:

  1. România 3p
  2. Franţa 3p
  3. Anglia 0p
  4. Croaţia 0p

 

În ultimul meci din grupă reprezentativa noastră va întâlni Franța.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.