VIDEO. De teamă că ,,vine valu’ și îi ia calul”, seara trecută un sătmărean a ascuns un cal în apartament

0

Decoperire surprinzătoare într-un apartament de pe strada Arinului din Satu Mare. Un bărbat, cel mai probabil de teamă că apele îl vor mâna, a ascuns un cal în apartament și poate nimeni nu ar fi bănuit dacă calul nu făcea gălăgie și deranja vecinii. Aceștia, deranjați de zgomotele care veneau din apartamentul vecinului lor Lucian D,, au chemat poliția.

,,Polițiștii locali din Satu Mare au fost solicitați în noaptea de miercuri spre joi să intervină într-un bloc de pe str. Arinului din Satu Mare pentru că un bărbat făcea gălăgie și își deranja vecinii. Ajunși la fața locului, echipajul Poliției Locale a descoperit în bucătăria bărbatului….un cal! Lucian D. a fost sancționat contravențional, calul fiind dus la o rudenie a bărbatului dintr-un sat din apropierea municipiului Satu Mare”, potrivit Poliției Locale 

Politia Locala Satu Mare

Polițiștii locali din Satu Mare au descoperit într-un apartament de pe str. Arinului….un cal! Proprietarul animalului, Lucian D., a fost sancționat contravențional, calul fiind dus la o rudenie a bărbatului dintr-un sat din apropierea municipiului Satu Mare.

Publicată de Politia Locala Satu Mare pe Miercuri, 19 iunie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.