Filmul Parking, proiecție drive-in în premieră la Satu Mare, va fi REPROGRAMAT. Ce se va întâmpla cu cei care au cumpărat bilete

0

Seară trecută, la orele 21:45 era programat Parking, o proiecție de film în premieră la Satu Mare pentru că ea putea fi urmărită din mașină… dacă vremea ar fi ținut cu sătmărenii. După ce ecranul a fost amplasat în parcarea Shopping City, a venit furtuna, fapt ce a împiedicat ca iubitorii de film să poată viziona filmul din mașină. Ba mai mult, din caza ploii și vântului puternic, ecranul a fost luat pe sus.

Cum vremea nu a ținut cu cei care s-au arătat interesați de vizionarea filmului în regia lui Tudor Girgiu, filmul va fi reprogramat, anunță organizatorii.

Desigur, cei care au fost prezenți aseară la film și și-au cumpărat bilete, nu vor avea de suferit pentru că biletele vor fi valabile pentru data în care va fi reprogramat filmul care aduce în atenție o frumoasă, dar complicată poveste de dragoste, despre poezie, muzică, dar și despre emigrație și dorul de acasă. Protagoniștii fiind doi tineri: Andrei și Maria.

Filmul Parking, proiecție drive-in în premieră la Satu Mare, va fi REPROGRAMAT. Ce se va întâmpla cu cei care au cumpărat bilete 1

,,Din păcate, vremea n-a ținut cu noi și ne-a dat planurile peste cap… Din cauza furtunii ecranul a fost dezumflat și am fost nevoiți să oprim proiecția. Ne cerem scuze celor care au cumpărat bilete și au venit în seara asta să vadă filmul la drive-in.
În momentul de față căutăm o soluție pentru reprogramarea proiecției într-un alt spațiu neconvențional. Revenim mâine cu informații și, sperăm noi, cu vești bune.”

 

Filmul Parking, proiecție drive-in în premieră la Satu Mare, va fi REPROGRAMAT. Ce se va întâmpla cu cei care au cumpărat bilete 2

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.