Foto. Oamenii au crezut că se sinucide, dar voia doar să vomite. Pompierii au intervenit cu scara până la etajul 8 pentru o alarmă falsă

0

Mai multe persoane au alertat pompierii după ce li s-a părut că un bărbat din Baia Mare, vrea să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 8 al unui bloc. Aceștia au sunat de urgență la 112, joi, 20 iunie, pentru a anunța faptul că un bărbat vrea să-și pună capăt zilelor. 

Bărbatul care aparent voia să-și pună capăt zilelor, voia de fapt să vomite. Acesta a scos capul pe geam pentru că i se făcuse rău, dar trecătorii au crezut că vrea să se sinucidă așa că au alertat pompierii. Se pare că oamenii au făcut-o pentru că bărbatul stătea suspect de aplecat pe geamul apartamentului.

Pompierii au intervenit prompt cu toate elementele din dotare, inclusiv scară şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Urgență Baia Mare. Aceștia au descoperit mai apoi că s-au cățărat cu scara din dotare, folosită pentru situații de urgență, pentru o vomă.
Bărbatul a precizat că se simte rău, dar nu a fost vorba despre nicio tentativă de suicid. Acesta scosese capul pe geam doar pentru se simțea rău și avea stări de vomă, iar cea mai la îndemână rezolvare i s-a părut cea de a voma…direct pe geam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.