Furt ziua în amiaza mare în Satu Mare. Un copil a rămas fără bicicletă chiar în parc, în văzul tuturor

0

La Satu Mare pare a fi sezonul bicicletelor furate. Săptămânal, există cel puțin un caz de furt de biciclete. De data aceasta, s-a acționat chiar și într-un parc, pe timp de zi, frecventat de tot felul de sătmăreni.

O mamă acuză că băiețelului ei i s-a furat bicicleta chiar în parc, ziua în amiaza mare, în văzul tuturor. Deși se aflau într-un loc public, unde are acces toată lumea, într-un moment de neatenție a celor doi, mamă și fiu, o persoană rău intenționată a acționat.

Bicicleta, care este potrivită pentru vârsta de 5-6 ani, a fost sustrasă dintr-un parc de pe strada Botizului, din municipiul Satu Mare în cursul zilei de ieri, 20 iunie.

Revoltată, mama băiețelului a cerut ajutorul internauților. Femeia a postat într-un grup pe Facebook, o poză cu bicicleta furată și roagă sătmărenii să o ajute să o găsească.

,,S-a furat această bicicleta din parcul de pe strada Botizului, dacă știe cineva ceva, va rog sa ma anuntati. Va multumesc”, a fost mesajul femeii pe grupul “Mamici din Satu Mare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.