Halucinant! Fetița de 9 ani din Baia de Aramă este târâtă de procuroare și luată pe sus de mascați din casa asistenților sociali

0

Sorina, o fetiță de 9 ani din Baia de Aramă este luată de sus din casa unui asistent maternal, casă în care a crescut de când s-a născut. Fata refuză categoric plecarea de lângă cea care în spune mamă.

Fetița a fost adoptată de către o familie din Statele Unite. Această familie a primit dreptul de adopție după o decizie a Curții de Apel Craiova. Sorina a fost târâtă până la mașină de către procuroare, iar pentru că nu a reușit a ordonat mascaților să o ia pe sus. Aceasta va fi dusă la Craiova, acolo unde o așteaptă tatăl adoptiv, un american.

Asistenți sociali în casa cărora a fetița a locuit până acum sunt acuzați de rele tratamente și privare de libertate, ținând fetița fără drept în locuința lor, însă detaliile cutremurătoare nu se opresc aici.

Pe pagina de faceboook a unui jurnalist din Gorj, apare următorul mesaj:

,,Iată statul mafiot, in toată hidosenia lui, smulgand o fetita de 8 ani – de la familia de asistenti maternali din Baia de Aramă care o crescuse de la varsta de 1 an – pentru a o da spre adoptie unei familii srabilite in SUA, care mai are 2 copii.

Familia din Baia de Aramă avea prioritate pentru a o infia pe Sorina, dar Mafia i-a desfacut contractul de munca de asistent maternal celei care a crescut fetita in ultimii 7 ani, dupa care tot MAFIA a acuzat-o ca o sechestreaza!!!

Există indicii că fetita a fost ceruta insistent de familia stabilita in SUA pentru a i se preleva organe. :((

ASTFEL, PE LANGA TESTELE OBISNUITE DE SANATATE, FETITEI I S-AU FACUT SI TESTE DE COMPATIBILITATE!!!

EXISTA INFORMATII CONFORM CARORA UNUL DINTRE COPIII FAMILIEI DIN SUA ARE URGENTA NEVOIE DE UN RINICHI!!!

In cadrul vizitelor facute in perioada de adaptare, cei doi soti stabiliti in SUA au spus ca li se cuvine Sorina pentru ca au platit 30.000 de dolari ca sa ajunga la ea”, sunt declarațiile lui Narcis Daju.

Halucinant! Fetița de 9 ani din Baia de Aramă este târâtă de procuroare și luată pe sus de mascați din casa asistenților sociali 1Halucinant! Fetița de 9 ani din Baia de Aramă este târâtă de procuroare și luată pe sus de mascați din casa asistenților sociali 2 Halucinant! Fetița de 9 ani din Baia de Aramă este târâtă de procuroare și luată pe sus de mascați din casa asistenților sociali 3 Halucinant! Fetița de 9 ani din Baia de Aramă este târâtă de procuroare și luată pe sus de mascați din casa asistenților sociali 4

Sursa fotografiilor: Sabotorii Gorjului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.