Soț și soție, implicați în contrabandă cu țigări de sute de mii de lei. Femeia ținea de șase, iar bărbatul încărca

0

Soţ şi soţie, au fost prinși în timp care încărcau într-un autoturism ţigări provenite din contrabandă. Un număr de 15.000 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 180.000 lei au fost găsite asupra celor doi. Mașina a fost imediat indisponibilizată de către polițiștii de frontieră.

În data de 20 iunie, în jurul orei 20.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negrești Oaș-judeţul Satu Mare a observat, la o casă nelocuită din comuna Cămârzana, județul Satu Mare, la aproximativ 2.500 metri de frontieră, o persoană care încărca într-un autoturism mai multe colete cu țigări.

Persoana reținută este un bărbat în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare. Șase colete cu țigări au fost găsite în autoturism, iar în casă au mai fost observate mai multe alte colete. Polițiștii de frontieră au verificat toată incinta imobilului și au fost descoperite alte 24 de colete cu țigări.

În apropiere,  într-un alt autoturism, polițiștii de frontieră au identificat-o și pe soția bărbatului prins cu țigări, care supraveghea zona.

Cele două persoane, autoturismul și întreaga cantitate de țigări au fost duse la sediul Sectorului P.F. Negrești Oaș pentru continuarea cercetărilor.

15.000 pachete cu țigări, fără timbru, de proveniență ucraineană, în valoare toatală  de 175.500 lei au fost găsite. Marfa a fost bineînțeles confiscată. Autoturismul depistat cu ţigări, un Seat Alhambra în valoare de 9.400 lei, a fost și el indisponibilizat la sediul S.P.F. Negrești Oaș.

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Polițiștii de frontieră efectuează în continuare verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, conform Poliției de Frontieră.

Soț și soție, implicați în contrabandă cu țigări de sute de mii de lei. Femeia ținea de șase, iar bărbatul încărca 1Soț și soție, implicați în contrabandă cu țigări de sute de mii de lei. Femeia ținea de șase, iar bărbatul încărca 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.