A vrut să iasă cu mașina din țară pe la Vama Petea, dar a rămas fără ea. Autoturismul era furat

0

Un iranian a fost lăsat fără mașina în valoare de 36.000 de lei după ce polițiștii de frontieră au descoperit că mașina era furată. Bărbatul a vrut să părăsească țara pe la Vama Petea, dar a rămas pieton, mașina fiind confiscată. 

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră un cetățean iranian care conducea un autoturism Audi Q3, aflat în atenţia autorităţilor engleze.

În data de 22 iunie a.c., în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor, un cetățean iranian, în vârstă de 34 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca Audi Q3.

În urma verificărilor specifice în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este semnalată ca fiind căutată de autoritățile din Marea Britanie – cu mențiunea furt, alertă introdusă în data de 29 aprilie 2019.

Autoturismul în valoare de aproximativ 36.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea până la finalizarea cercetărilor, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.