Invazia de șobolani a terorizat oameni și animale în Carei. Se înmulțesc pe zi ce trece

0

Asociații Pufii Carei, cei care se ocupă cu ajutorarea animalelor fără stăpân, afirmă că nu mai pot stăpânii invazia de șobolani care a îngrozit Careiul.

Situația pare scăpată de sub control, aceștia înmulțindu-se considerabil de când au fost văzuți prima oară. Mai mult, situația este cu atât mai îngrijorătoare cu cât șobolanii se înmulțesc la fiecare 21 de zile.

Mai mulți careieni au confirmat numărul mare de șobolani pe care l-au văzut în diferite locuri din oraș. Aceștia s-au arătat îngrijorați atât pentru viața lor, șobolanii fiind purtători de tot felul de boli, dar și pentru viața animalelor pe care le dețin care ar putea fi oricând atacate. La se întâmplă și cu animalele Asociației Pufii, acestea fiind într-un pericol continuu de bună bucată de timp, de când șobolanii sunt o prezență constantă în jurul adăpostului.
Chiar și câini ai adăpostului se aventurează să prindă rozătoarele, însă nu fac față. Asociația Pufii afirmă că aceștia sunt de ordinul miilor.

Din spusele celor din Asociația Pufii, deratizarea repetată realizată de către ei nu ajută, de aceea au nevoie de ajutor. Deratizări mai ample pe raza municipiului, având în vedere că aceștia nu se știe de unde vin și câți sunt, ar trebui realizate pentru a scăpa de aceste rozătoare, însă nu au fost făcute până acum de primărie, deși oamenii au semnalat această problemă de mai mult timp

,,Este ceva ingrozitor sa vezi atatia sobolani. Am incercat fel de fel de metode de a-i rarii, dar este imposibil de starpit. Am renuntat si la mancarea primita de la restaurante o perioada lunga de timp pentru a putea deratiza cat mai des. Este cat se poate de greu si de anvoios sa-i starpim avand in vedere ca ei se inmultesc la 21 de zile, la noi sunt mii si mii de exemplare, si nu le este frica de noi!”, au scris cei de la Asociația Pufii Carei pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.