Sătmărenii au cucerit podiumul la Cupa Shagya, concurs de anduranță ecvestră. Au obținut rezultate remarcabile cu exemplarele superbe de cai cu care au participat

0

Sâmbătă, 22 iunie a.c., avut loc, în localitatea Tohani, județul Prahova, cea de-a cincea ediție Cupa Shagya, Cupa Federației la Anduranță Ecvestră, competiție la care au participat câțiva sătmăreni care s-au întors acasă cu rezultate lăudabile atât pentru ei personal, cât și pentru județul nostru.

La proba 30 de km s-au calificat mai departe, pentru etapa 40 de km, Octavian Cherecheș cu al său cal Mara, un exemplar pur sânge arab și Adrian Cozma cu Gazel din rasa Shagya.

Aceștia vor putea participa la următoarea etapă, categoria 40 km care va avea loc în această vară, la Beclean, Bistrița- Năsădud.

Un rezultat excepțional a obținut anul acesta și Zbona Cristian. Acesta a obținut locul 1 la categoria 40 cu Turcan, un armăsar care are o stea internațională și care aparține Clubului Ecvestru Caii Viilor Satu Mare. Acesta a fost la înălțime și anul acesta, obținând un loc fruntaș la categoria 40 de km.

Din Satu Mare a mai participat și Adrian Ciulean, președintele Clubului Ecvestru Caii Viilor la cateogria 60 cu frumoasa Liza și o altă iapă din același club ecvestru, pe nume Tasha.

,,Cupa Federației la Anduranță Ecvestră.
Gura Vadului (jud. Prahova) e o zonă frumoasă cu dealuri blânde.

Traseul a fost extrem de dificil, doar jumătate dintre concurenți au ajuns la final. Sunt bucuros ca am reușit calificarea împreuna cu Gazal, un cal deosebit cu o ambiție și rezistentă debordantă”, a fost mesajul lui Adrian Cozma, imediat după festivitatea de premiere de ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.