Un sătmărean și-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe un pod

0

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Negrești Oaș și-a pus capăt zilelor în municipiul Turda, din județul Cluj. Acesta s-a aruncat în râul Arieș din Turda în seara zilei de 23 iunie a.c. din motive necunoscute. 

Se pare că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice după care, din motive necunoscute, s-a aruncat de pe podul din Turda în Arieş.

În jurul orei 19.40, politistii din cadrul Politiei municipiului Turda au primit un apel prin SNUAU-112 privind un bărbat de 30 ani din Negreşti Oaş,judetul Satu Mare, care pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-ar fi aruncat in râul Arieş, din municipiul Turda. Echipajele de interventie s-au deplasat la fata locului pentru a începe căutările in zona unde s-a anunţat evenimentul”, susţin reprezentanţii Poliţiei Cluj. Două autospeciale ale pompierilor şi o barcă au început căutările la luciul apei, în zona unde s-a anunţat evenimentul. În acest moment, căutările continuă în trei puncte diferite situate în zona podului şi în aval pe râu, astfel încât să fie acoperită cât mai eficient zona unde bărbatul ar fi fost posibil să fie purtat de curenţii apei, potrivit adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.