VIDEO. Cum a reabilitat un pensionar, din dragoste pentru copii, locuri de joacă gratuit în Carei

0

Nu știm voi, dar noi am tot auzit că bătrânii bunici ajung să-și iubească mai mult nepoții decât își iubesc copiii cărora le-au dat viață, ba chiar se spune că îi iubesc pe nepoți mai mult decât părinții lor o fac. Poate tocmai din această dragoste pentru cei mici, Vasile Chioran, un pensionar din Carei a început să reabiliteze locurile de joacă din municipiul Carei.

,,Am făcut o mică revizie la toate aparatele. La tot ce este aici. La tobogane, peste tot. M-am dus la primărie și le-am spus care e problema, dacă puteți să mă ajutați și au venit din fiecare sector. M-au ajutat. țin să le mulțumesc. 
Au garanția că copiii sunt protejați. În spate gard, acolo garaj și nu pot să fugă și copiii sunt protejați în felul ăsta.” 

Toate jocurile din parc au siguranță că nu pot fi doborâte nici măcar de către adulți. Picioarele băncilor, a toboganelor sau a leagănelor sunt prinse în beton pentru a nu putea fi răsturnate și în același timp pentru ca cei mici să nu se poată accidenta, povestește Vasile Chioran.

Pentru ca parcul să aibă fața de acum, și primăria Carei a contribuit cu vopsea și câteva materiale necesare. De asemenea, domnul Vasile povestește că atât cei mici, cât și bunicii sau părinții cei mici pot sta și la umbră, parcul având și copaci.

,,Careienii cu spirit civic ajută administrația locală pentru a menține municipiul îngrijit și curat. Un locatar din cartierul Republicii, Vasile Chioran, a avut o inițiativă de acest gen. Acesta a reabilitat un loc de joacă din cartier, materialele și vopseaua fiind asigurate de către Primăria Carei. Careianul Vasile Chiorean povestește despre rezultatul inițiativei sale”, a fost mesajul primăriei în semn de mulțumire pentru domnul Chiorean.

Spirit civic în Carei

Careienii cu spirit civic ajută administrația locală pentru a menține municipiul îngrijit și curat. Un locatar din cartierul Republicii, Vasile Chioran, a avut o inițiativă de acest gen. Acesta a reabilitat un loc de joacă din cartier, materialele și vopseaua fiind asigurate de către Primăria Carei. Careianul Vasile Chiorean povestește despre rezultatul inițiativei sale.

Publicată de Primăria Carei pe Vineri, 21 iunie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.