A încercat să-și omoare soția. Judecătorii Tribunalului Satu Mare i-au dat 8 ani de închisoare, Curtea de Apel Oradea i-a micșorat pedeapsa

0

Judecătorii Tribunalului Satu Mare i-au dat pedeapsă cu închisoare de 8 ani lui F. Iosif, cel care și-a lovit soția în cap cu mai multe lovituri de ciocan.  În schimb, Curtea de Apel Oradea i-a redus pedeapsa la 6 ani, potrivit.

”Admite apelul declarat de inculpatul F. Iosif împotriva Sentinţei penale nr. 54/08.04.2019 a Tribunalului Satu Mare. Desfiinţează în parte hotărârea atacată şi rejudecând cauza: Reduce pedeapsa aplicată inculpatului F. Iosif pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie cu raportare la tentativă de omor, de la 8 ani închisoare la 6 ani închisoare. (…) Interzice inculpatului dreptul de a se apropia la o distanţă mai mică de 100 de metri şi de a comunica cu persoana vătămată F. Andrea (fosta soţie)”, este decizia Curții de Apel Oradea, potrivit informațiilor obținute de PresaSM.

Cum s-a ajuns aici

Iosif F, şi-a desfigurat soţia cu ciocanul în timp ce aceasta îi făcea baie copilului lor de numai 1 an, în toamna anului 2018. Pe bărbat îl deranjau țipetele celui mic, așa că a început să o tragă de păr pe soția sa care a alunecat  și s-a lovit la cap de gresia din baie. Ulterior, soțul care i-a devenit călău, i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu ciocanul, iar când văzut că femeia este inconștientă, a alertat repede vecinii, care au solicitat de îndată o ambulanță.

Bărbatul a fost căsătorit până acum de trei ori, însă toate căsătoriile sale s-au destrămat din același motiv: violența domestică. Din prima casătorie a rezultat un băiat de 9 ani, însă fosta lui soție l-a părăsit din cauza bătăilor pe care le încasa aproape zilnic.

Din concubinajul cu o altă femeie, acesta are trei copii, doi gemeni, fetiță și băiat, și o altă fetiță pe care el nu o recunoaște, motiv pentru care a fost dat în judecată de către fosta lui iubită.

Ultimei soții, acesta i-a aplicat mai multe lovituri de ciocan în cap, femeia intrând în comă profundă.

Femeia a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare în comă, unde s-a constatat că rănile ei sunt mult prea grave, așa că medicii sătmăreni au decis, ulterior, ca femeia să fie transferată la secţia de neurochirurgie a Spitalului din Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.