Minori, sub 14 ani, prinși sub influența drogurilor și cu mai multe pliculețe de etnobotanice asupra lor

0

Aproape zilnic, la Satu Mare, sunt surprinse cazuri de tineri care se află sunt influența etnobotanicelor, iar părinții să fie din ce în ce mai îngrijorați.

În parcuri sau pe stradă, efectul drogurilor asupra tinerilor se poate vedea foarte ușor. Aceștia adoptă o postură foarte ciudată, de parcă dorm, ba pe bancă sau în picioare.

De data această doi tineri, care par a avea mai puțin de 14 ani, au fost surprinși de către polițiștii locali. în Cartierul Solidarității. Aceștia se aflau atât sub influența acestor substanțe periculoase, cât și cu câteva pliculețe asupra lor.

,,Polițiștii locali au depistat doi tineri aflați sub influența substanțele etnobotanice. L T., respectiv D. T. au fost surprinși în parcul din Cartierul Solidarității, având asupra lor pliculete cu etnobotanice”, anunță Poliția Locală Satu mare

Minori, sub 14 ani, prinși sub influența drogurilor și cu mai multe pliculețe de etnobotanice asupra lor 1 Minori, sub 14 ani, prinși sub influența drogurilor și cu mai multe pliculețe de etnobotanice asupra lor 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.