Sătmărenii au făcut spectacol la ,, Caravana Folclorică” din Spania. Au promovat portul și cântecul popular

0

Sătmărenii au reprezentat cu brio România la ”Caravana Folclorică” din Spania. Au promovat cântecul și portul popular peste hotare și au făcut spectacol.

Uniunea Mondială de Folclor (I.G.F.) în colaborare cu Federația de Folclor din Spania ”Queixumes dos Pinos” a organizat în perioada 20-24 iunie 2019, cea de-a VII-a ediție a „Caravanei Folclorice”. În provincia Galicia, orașele Ourense și Pereiro de Aguiar – Spania a avut loc întâlnirea tuturor soliștilor participanți la Caravana Folclorică 2019. Timp de patru zile, reprezentanți din România, Spania, Portugalia, Italia, Lituania și Israel au promovat cântecul și portul popular din țările din care provin.

Sătmărenii au făcut spectacol la ,, Caravana Folclorică” din Spania. Au promovat portul și cântecul popular 1 Sătmărenii au făcut spectacol la ,, Caravana Folclorică” din Spania. Au promovat portul și cântecul popular 2 Sătmărenii au făcut spectacol la ,, Caravana Folclorică” din Spania. Au promovat portul și cântecul popular 3 Sătmărenii au făcut spectacol la ,, Caravana Folclorică” din Spania. Au promovat portul și cântecul popular 4 Sătmărenii au făcut spectacol la ,, Caravana Folclorică” din Spania. Au promovat portul și cântecul popular 5 Sătmărenii au făcut spectacol la ,, Caravana Folclorică” din Spania. Au promovat portul și cântecul popular 6 Sătmărenii au făcut spectacol la ,, Caravana Folclorică” din Spania. Au promovat portul și cântecul popular 7 Sătmărenii au făcut spectacol la ,, Caravana Folclorică” din Spania. Au promovat portul și cântecul popular 8 Sătmărenii au făcut spectacol la ,, Caravana Folclorică” din Spania. Au promovat portul și cântecul popular 9

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.