VIDEO. Accident grav de circulație. O sătmăreancă are nevoie urgentă de sânge

0

În după amiaza zilei de ieri, 24 iunie a.c, o sătmăreancă a fost implicată într-un grav accident de circulație din Baia Srie, județul Maramureș.

Tânâră în vârstă de 31 ani din municipiul Satu Mare, aflată pe o motocicletă, nu a păstrat distanța regulamentară față de un autoturism condus de o tânără de 24 ani din Șișești, care circula în fața sa.

Se pare că aceasta a oprit autoturismul pentru a efectua un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o strada laterală.

Motociclista nu a reușit să frâneze la timp și a intrat în coliziune cu partea stânga spate a autoturismului. Apoi motociclista a pătruns pe sensul opus de circulație unde intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un băimărean de 55 ani.

În urma accidentului, tânăra din Satu Mare, a suferit mai multe leziuni corporale grave. Aceasta a fost preluată de urgență de echipajele medicale și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare cu multiple traumatisme la nivelul membrelor superioare și inferioare, potrivit vasiledale.ro

Șoferii au fost testați rezultatul fiind negativ. Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Tânăra, pe numele ei Samuela Rigo, are acum nevoie urgență de de sânge, grupa a2 negativ sau 01 negativ.
La rândul ei, tânăra a donat sânge pentru alte astfel de cazuri.VIDEO. Accident grav de circulație. O sătmăreancă are nevoie urgentă de sânge 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.