Cum a ajuns un pui de căprioară într-un atelier de dezmembrări auto din Satu Mare

0

Un pui de căprioară a făcut o vizită surpriză angajaţilor unui atelier de dezmembrări auto din Satu Mare. Puiul de căprioară din Satu Mare a devenit astfel vedetă în toată țara. Acesta s-a văzut pe ecranul unui dintre cele mai mari posturi tv din România.

Puiul de căprioară s-a rătăcit printre piesele de maşini şi nu a mai găsit ieșirea. Unul dintre angajaţi însă, l-a ajutat să iasă și surprinzător, puiul de căprioară a fost foarte prietenos. Acesta s-a lăsat mângâiat și chiar luat în brațe pentru a putea fi dus afară. Mai târziu, angajații atelierului au chemat și pădurarii, găsind de cuviință că cel mai bine este ca puiul să se întoarcă în pădure pentru a o găsi pe mămica sa.

Puiul de căprioară şi-a făcut apariţia dimineaţa, în timp ce angajaţii atelierului îşi făceau treburile obişnuite. Cu toții au rămas surprinși de vizita neașteptată.

,,Lucrând în atelier am avut o surpriză, am crezut că intră un client şi nu era un client, era o căprioară”, a declarat pentru observator.tv, Marius Silaghi, reprezentantul fimei de dezmembrări auto.

Animalul a fost eliberat în cele din urmă în apropierea atelierului, dar în scurta sa vizită, acesta a reușit să aducă un zâmbet pe fața celor din atelier, făcându-le ziua mai frumoasă.

Cum a ajuns un pui de căprioară într-un atelier de dezmembrări auto din Satu Mare 1Cum a ajuns un pui de căprioară într-un atelier de dezmembrări auto din Satu Mare 2
Cum a ajuns un pui de căprioară într-un atelier de dezmembrări auto din Satu Mare 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.