Acoperișuri smulse, copaci căzuți pe carosabil, mașini lovite și intervenții la înălțime, după furtună. Pompierii au tras linie

0

Numai puțin de 17 intervenții ale pompierilor sătmăreni pentru gestionarea efectelor furtunii din această seară au fost realizate în municipiul Satu Mare.

Pe raza municipiului Satu Mare s-a intervenit pentru îndepărtarea a 11 copaci căzuți pe carosabil și peste un autoturism, pentru îndepărtarea a 4 acoperișuri smulse sau parțial afectate, dar și pentru îndepărtarea unor elemente din tablă ce amenințau să cadă de pe fațada unei clădiri.

Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit pentru gestionarea efectelor furtunii în localitățile: Sâi, Doba, Vetiș, Botiz, Viile Satu Mare.

Acoperișuri smulse, copaci căzuți pe carosabil, mașini lovite și intervenții la înălțime, după furtună. Pompierii au tras linie 1Acoperișuri smulse, copaci căzuți pe carosabil, mașini lovite și intervenții la înălțime, după furtună. Pompierii au tras linie 2Acoperișuri smulse, copaci căzuți pe carosabil, mașini lovite și intervenții la înălțime, după furtună. Pompierii au tras linie 3Acoperișuri smulse, copaci căzuți pe carosabil, mașini lovite și intervenții la înălțime, după furtună. Pompierii au tras linie 4Acoperișuri smulse, copaci căzuți pe carosabil, mașini lovite și intervenții la înălțime, după furtună. Pompierii au tras linie 5Acoperișuri smulse, copaci căzuți pe carosabil, mașini lovite și intervenții la înălțime, după furtună. Pompierii au tras linie 6

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.