Video. La un pas de dezastru. După furtună, au ieșit scântei dintr-un cablu de electricitate pe Podul Golescu

0

După furtună, se numără pagubele. Furtuna făcut pagube însemnate în municipiul Satu Mare, iar un cablu de electricitate de pe podul Golescu a fost la un pas să ia foc. Zilele trecute, pe podul Decebal, a fost scurt circuit la un panou electric.

Din fericire, pe podul Golescu nu s-a întâmplat mai rău, însă, cei de la Drivers Sm care au filmat momentul, au scris în descrierea pozei ,,Am sunat la Electrica dar nu răspunde nimeni”, asta însemânând că este posbil ca cineva să-i fi furtuna anunțat pe aceștia, însă nu au răspuns.

În schimb, în municipiul Satu Mare, furtuna a luat pe sus tot ce i-a stat în cale: acoperișuri, copaci și tot felul de obiecte mai ușoare. Deocamdată nu s-a făcut un bilanț, dar drumul Satu Mare – Carei este blocat, la Paulian s-a rupt un copac peste ambele sensuri de mers.

De asemenea, un accident a avut loc la coborâre pe  podul Decebal spre Burdea, iar pasajul de pe Botizului este inundat inundat, susțin mai mulți sătmăreni.

In parcarea unui bloc, o parte dintr-un copac a fost rupt de furtună și a căzut peste o mașină. După ce furtuna a trecut, proprietarul a venit să-și ia mașini de sub copac. Pagubele nu a fost însemnate, autoturismul cel mai probabil s-a soldat doar cu câteva zgârieturi.

Unui autoturism, însă, i-a fost distrus parbrizul din spate, în ciuda încercărilor proprietarului de a-l proteja.

Video. La un pas de dezastru. După furtună, au ieșit scântei dintr-un cablu de electricitate pe Podul Golescu 1

🔶 "Am sunat la electrica dar nu răspunde nimeni"

Publicată de Drivers SM pe Joi, 27 iunie 2019

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.