RAR Satu Mare își reia activitatea, după ce ieri a anunțat oprirea ei până la 1 iulie

0

Registrul Auto Român Satu Mare își reia activitatea, după ce ieri, 27 iunie, în urma furtunii extrem de puternice care aproape i-a lăsat fără acoperiș, au anunțat că vor opri activitatea în perioada 28 iunie- 1 iulie. Astăzi, 28 iunie, RAR Satu Mare au anunțat că reprezentații își vor relua activitatea în hală, dar pe  o singură line de verificări tehnice. 

În urmă cu scurt timp, reprezentanții RAR Satu Mare au reușit să reia activitatea în hală, pe o singură linie de verificări tehnice (din două disponibile în mod obișnuit). În zilele următoare se va lucra la jumătate din capacitate, dar vă asigurăm că se va lucra într-un ritm susținut pentru ca operațiunile să se desfășoare cât mai rapid în aceste condiții.

Unii dintre clienți au fost deja reprogramați la reprezentanțele din județele învecinate, iar pentru ceilalți operațiunea solicitată va fi efectuată în continuare la RAR Satu Mare.

Registrul Auto Român face eforturi pentru a rezolva problemele cauzate de vremea nefavorabilă.

Informarea inițială:

RAR Satu Mare nu va desfășura activitați cu publicul în zilele de 28 iunie și 1 iulie 2019!
Acoperișul halei de la reprezentanța Satu Mare a Registrului Auto Român a fost smuls de vânt în timpul unei furtuni puternice, în data de 27.06.2019, în jurul orei 17.00. Din acest motiv, activitatea cu clienții în reprezentanță a fost întreruptă.

Pentru a se putea executa lucrările de reparație necesare, reprezentanța RAR Satu Mare va fi închisă astăzi, 28 iunie, dar și luni, 1 iulie. Toti clientii care au programări pentru aceste două zile vor fi contactați în cel mai scurt timp pentru a li se reprograma prestațiile ce nu au putut fi onorate. Tototdată, clienții vor putea alege să meargă pentru activitati în reprezentanțele RAR învecinate județului Satu Mare – Bihor, Sălaj și Maramureș. După remedierea problemelor, clienții care nu au optat deja pentru merge în alt judet, vor fi programați cu prioritate la reprezentanța RAR Satu Mare.

Ne prezentăm scuzele pentru eventualele inconveniente, independente de voința noastră.

Pe măsură ce situația se va îmbunătăți, vom reveni cu detalii!, au declarat cei de la RAR Satu Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.