Un sătmărean își caută cu disperare familia. Bărbatul se află într-un spital din Paris și nu mai știe cum să ajungă acasă

0

Un bărbat din Bixad se află într-un spital din capitala Franței, Paris și nu mai știe cum să dea de familia sa. Se pare că bărbatul, de aproximativ 75 de ani, pe nume Pintea Ion, se află spitalizat la spitalul Boissier din Paris, dar familia nu știe nimic despre el.

Un alt român a fost cel care a cerut ajutorul comunității de români care locuiesc la Paris pentru a-l ajuta pe bărbat să ajungă la familie. Acesta este din comuna Bixad, județul Satu Mare și își dorește să ajungă înapoi la familia sa.

Același bărbat a cerut ajutorul românilor pentru ca bătrânul rătăcit să ajung la copiii săi pentru nu știe să ajungă acasă singur, afirmă acesta. Se pare că bătrânul nu are nici numere de telefon ale membrilor familiei, acest lucru împiedicându-l să poată ajunge acasă.

Mesajul a fost postat de către Marius Mihai, în grupul Parizienii. Cei care îl cunosc și îi cunosc familia, sunt rugați să anunțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.