Cum se distrug mașini pe bandă rulantă pe drumurile județului. Record de sătmăreni rămași în pană în aceste localități

0

Drumurile din județul Satu Mare au băgat spaima în șoferi. Cele mai multe localități din județ îi sperie pe sătmăreni din cauza gropilor. Din nefericire, acestea sunt din ce în ce mai multe. Localități ca și Culciu Mic, Carașeu sau Corod sunt doar câteva dintre localitățile în care gropile au lăsat într-o singură seară, 5 șoferi cu mașinile în pană.

Mai mulți sătmăreni și-au distrus roțile în acest weekend pe șoselele sătmarului, noaptea, și nu este prima dată. Însă, în acest weekend a fost o performanță. O tânără sătmăreancă a semnalat probleme la drumul din localitatea Corod, acolo unde, într-o singură seară, 3 mașini au rămas în pană din cauza craterelor existente.

La scurt timp de al această întâmplare nefericită pentru mulți șoferi, alți doi au fost victime ale craterelor și au rămas de asemenea în pană. Totul s-a petrecut înainte și foarte puțin după miezul nopții.

,,Aveți grijă în Corod! Gropi mari, 3 mașini cu pană”, a fost atenționarea venită din partea unei tinere sătmărence.
Aceasta a postat și niște poze sugestive.

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și ca la o competiție, sătmărenii s-au întrecut în a prezenta craterele de prin județ. Următoarea localitate prezentată ca fiind un pericol pentru mașini a fost și Culciu Mic.

,,Mergeți un pic mai in fata în Culciu Mic o să vedeți că va mai așteaptă ceva surprize de genul și sunt acolo din ianuarie, când am escalat problema la primărie au început să râdă de mine și au zis că nu am răbdare până îl fac ei în poza puteți vedea cum arată satul carașeu din data de 12 iunie și până azi înghițim praf la greu da nimănui nu ii pasă”, a fost reacția unui alt internaut.

Șoferii se plâng de conducerea județului nu doar pentru că nu fac nimic pentru a repara aceste cratere în care șoferii își distrug mașinile, dar acestea nici măcar nu sunt semnalizate.

Aceeași tânără care a postat fotografiile prezentând craterele și victimele lor, mașinile, susține că șoferii care au avut de suferit din cauza gropilor și au rămas în pană, au chemat în cele din urmă poliția pentru a semnalizat gropile.

,,Conducătorii mașinilor au chemat într-un final poliția și nu au plecat până când aceștia nu au semnalizat cu ceva groapa!”, a spus tânăra.

Un alt tânăr însă, amuzat de situație, susține că ,,Au semnalizat groapa cu o creangă de copac și după-masă când am trecut pe acolo era după groapa deja :))”.

,,Inițial ei au pus ceva vestă reflectorizantă, după cine a pus crengile, nu știu”, a conchis tânăra.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.