Încă 10 zile de calvar pentru șoferi pe Bulevardul Octavian Goga!

0

Lucrările de pe Bulevardul Octavian Goga, ieșirea din Mico 17 până la pasaj, au exasperat participanții la trafic care și-au exprimat nemulțumirea față de traficul creat în zonă. Cel mai mult au de suferit cei care din Carpați.
Ieri, 1 iulie a.c., mai mulți șoferi sătmăreni au povestit că se circulă pe o singură bandă pe sens, sunt cozi de mașini, iar șoferii mai mult stau pe loc.
În cursul zilei de ieri, edilul orașului, Kereskenyi Gabor s-a deplasat la locul lucrărilor pentru a urgenta defășurarea lor, a povestit acesta pe pagina de facebook.

Seara trecută, prezent la emisiunea Agenda Publică, de la Informația Tv, primarul Kereskenyi a declarat că lucrările pe acest tronson se vor finaliza în 8-10 zile maxim.

,,Octavian Goga are două tronsoane cu probleme mai de infrastructură. Între Independeței și Biserica Reformată sau pasajul de cale ferată, este un tronson unde… facem unde am început lucrările, acum n uvreau să hazardez, dar teoretic în 10 zile trebuie trebuie să termin această lucrare”, a declarat edilul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.