Pregătiți-vă pentru lucrări în tot orașul în cea mai aglomerată lună din an. Lucrări de amploare și în luna august, când vin “stranierii”

0

Dacă lucrările de pe Bulevardul Octavian Goga, ieșirea din Micro 17 și până la Pasaj se vor termina în maxim 10 zile, lucrările pentru celălalt tronson de drum, de la Pasaj spre Independenței va crea un și mai mare disconfort șoferilor, după terminarea lucrărilor Primăriei. Cei de la APASERV Satu Mare vor executa lucrări de schimbare a magistralei de canalizare pe acest tronson, care vor dura mai mult de o lună, iar la 1 august, cei plecați în străinătate se vor întoarce acasă, ceea ce înseamnă că urmează două luni coșmar. Urmează nervi întinși la maxim cu zeci de minute de așteptare, mai ales că vor executa și alte lucrări pe alte tronsoane de drum. Toate lucrările nu se vor termina, până în 15 septembrie.

,,APASERV-ul încheiat ieri (1 iulie a.c) procedura de depunere a ofertelor de lucrare pentru că acolo s-a început o lucrare amplă de schimbarea rețelei de canalizare. Acolo este o magistrală de canalizare, tot așa, uzată. Știu sătmărenii foarte bine de de 2, 3 ori s-a surpat drumul. Vrem să rezolvăm această problemă definitiv. Trebuie să facă APASERV lucrarea, adică schimbarea rețelei de canalizare a magistralei și după aceea intervenit, venim noi cu reparația drumului, cu burdușit și cu covorul asfaltic. Nu există o perioadă optimă într-un oraș pentru lucrări, mai ales într-o arteră în care este o circulație zilnică de 20-30 de mii de mașini, care trec acolo zilnic. Într-adevăr este un disconfort. Acest tronson se va termina în 8-10 zile, dar după aceea începe greul. Lucrarea de schimbare a magistralei de canalizare este o lucrare mai complicată și va dura în jur de o lună, două”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor în cadrului unei emisiuni la Informația Tv.

După cele 8-10 zile de lucrări, de la pasaj spre Bulevardul Independenței se vor executa lucrări de schimbare a magistralei de canalizare de către cei de la APASERV Satu Mare.

Până în 15 septembrie, primarul susține că nu se vor termina de executat lucrări doar pe  Bulevardul Octavian Goga și la alte artere principale foarte circulate de absolut toți participanții la trafic: Bulevardul Cloșca și tronsonul Burdea – Rosetti,  Bulveradul Transilvania și Alexiu Berinde (din spatele Satu Mare shopping Plaza).

Primarul Kereskenyi propune șoferilor să găsească rute ocolitoare, cum ar fi Rosetti și Dorobanților celor din Carpați I și Carpați II, până când bulevardul Octavian Goga va fi terminat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.