Păziți-vă bunurile! Unei sătmărence i s-au furat hainele și telefonul mobil. Incredibil unde s-a produs furtul

0

O femeie din Satu Mare a povestit cum fetei sale i s-a furat telefonul mobil, în plină zi, când în jur erau mii de oameni, într-un loc public în cursul zilei de ieri, 2 iulie a.c. Tânăra a rămas fără telefonul mobil, un Iphone 6S plus gold dar și fără mai multe haine și un rucsac pe care îl avea la ea, la ștrandul Termal din municipiul Satu Mare.

Tânăra se afla în apă, iar hainele, rucsacul și telefonul mobil la câțiva metri distanță. Bazându-se, cel mai probabil, pe faptul că e plin de lume în jur, tânăra și-a lăsat bunurile nesupravegheate. Ghinionul a făcut ca aceasta să rămână fără ele. Cel mai valoros bun care i-a fost furat este telefonul mobil, iar acum, mama tinerei păgubite a cerut ajutorul sătmărenilor, în speranța că cineva a observat furtul și le poate oferi detalii.

,,Fiicei mele , Patricia, i s-a furat azi la ștrandul termal telefonul, IPhone 6S PLUS Gold impreuna cu hainele si un rucsac argintiu”, sună anunțul femeii.

Nu toate locurile în care vreți să scăpați de caniculă sunt sigure și este recomandat să nu vă lăsați lucrurile nesupravegheate. Iar dacă vă dispar bunuri, trebuie anunțată imediat poliția pentru a lua măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.