A început reabilitarea DJ 195 Ardud-Viile Satu Mare-Tătărești-Necopoi-Cărășeu. Când vor fi finalizate lucrările

0

Biroul de Presă al Consiliului Județean Satu Mare anunță că au început lucrările de modernizare a porțiunii de drum județean cuprinsă între Viile Satu Mare și Tătărești, tronson care face parte din proiectul de investiții „Modernizarea drumului județean DJ195 Ardud-Viile Satu Mare-Tătărești-Necopoi-Cărășeu, tronson II Viile Satu Mare-Tătărești”.

Prin proiectul de investiții, finanțat din fonduri PNDL II, se realizează lucrări complexe care încep de la fundație și se vor finaliza prin așternerea de covor asfaltic în două straturi, consolidarea unui pod, accese la gospodării, amenajare drumuri laterale, lucrări de marcaje și semnalizare rutieră etc.

Contractul prevede lucrări pe o lungime de 4,2 km. Lucrările pe acest lot sunt executate de Antrepriza de Reparații și Lucrări – ARL Cluj SA, iar președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, vicepreședintele Ioan Rus și directorul Direcției Tehnice, Ioan Șereș, au verificat marți, 3 iulie, primele lucrări executate, la o săptămână de la emiterea ordinului de începere a investiției. În valoare totală de 5,5 milioane de lei cu TVA, lucrarea are o durată de execuție de 9 luni.

Modernizarea acestui drum judeţean va asigura un acces facil între localitățile Tătărești și Viile Satu Mare, precum și o variantă temporară mai confortabilă din punct de vedere al condițiilor de circulație, pentru cei care parcurg traseul Tătărești-Necopoi-Homoroade-Solduba, spre Satu Mare, până la finalizarea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 193A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.