Apel umanitar! Un copil de doar 6 ani din Carei are mare nevoie de ajutor

0

O familie din Carei face un apel către toți sătmărenii care îl pot ajuta cu orice fel de sumă pe micuțul lor Benett, în vârstă de doar 6 ani, născut prematur. La naștere, micuțul a suferit un atac cerebral în urma căruia a rămas paralizat de la gât în jos. Părinții încearcă acum să facă fac rost de banii necesari pentru a-i salva viața băiețelului lor care are nevoie de recuperare de specialitate.
Mama micuțului povestește pe Facebook că au trecut prin multe încercări de la naștere și tot ce își dorește este să-și salveze puiul.

După mai multe ședințe de recuperare în Germania, parinții micuțului au primit o veste bună din Statele Unite: acolo există o terapie revoluționară pe care ar putea să o urmeze.

Terapia “DELPHIN” este o nouă șansă pentru micul Benett, însă una extrem de costisitoare. Părinții nu au posibilitatea de a suporta singurii cheltuielile acestei terapii. Costurile pentru a pleca în SUA și a urma această terapie revoluționară se ridică la 15.000 de euro, bani de care depinde viitorul băiețelului.

Cei care doresc să ajute, au la dispoziție contul: DE 52 3005 0110 0020 0024 24 – Stadtsparkasse Düsseldorf – cod DUSSDEDDXXX – pe numele Benett Gaspar.

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.