După muncă, și răsplata: sechestrat și bătut pentru că și-a cerut banii. Cum a ajuns tânărul după ce lucrat la un complex hotelier

0

Scandal monstru seara trecută, 4 iulie a.c., la celebrul complex Hotel Transilvania din Baia Mare. Un tânăr ar fi fost lovit şi ținut fără voia lui de angajaţii firmei care asigură securitatea complexului hotelier. A intervenit și poliția municipiului Baia Mare care a deschis un dosar penal pentru comiterea a trei infracțiuni.

”Fiul meu a muncit acolo de o lună și ceva. Marți ar fi trebuit să primească salariul, dar nu a fost așa. I s-a spus să meargă astăzi (joi n.r.) după amiază după bani. A mers, dar a primit doar pumni. M-a sunat și mi-a spus că nu va primi nici astăzi salariul. M-a pus pe speaker și l-a rugat pe administratorul de acolo să îl plătească așa cum este normal. Am mers acolo și am vorbit foarte calm. Eram împreună cu angajatul meu. El a văzut când l-a tras efectiv într-un birou. Când să ies din curte am văzut două mașini de la firma de securitate că vin în viteză. L-am sunat pe fiul meu și mi-a spus că este sechestrat și că nu îl lasă să plece. Apoi nu mi-a mai răspuns la telefon. Am aflat apoi că i-au luat telefonul și l-au aruncat în apă. Acolo l-au pus în genunchi și l-au lovit.

Am sunat la 112 și am solicitat intervenția lor. Un echipaj a venit și când au ajuns fiul meu era tot acolo. Era plin de sânge și lovituri. Am aflat că și cei de la firma de securitate ar fi sunat la 112 să anunțe existența unui scandal la hotel, dar la 7 minute după ce eu deja am anunțat ce se întâmplă cu fiul meu. Nu se poate așa ceva. Este inadmisibil.

Mâine mergem la medicul legist și la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Plângerea la poliție am făcut-o deja. Ei deja au deschis un dosar penal pentru comiterea a trei infracțiuni. De la sediul poliției am mers la spital pentru că i s-a făcut rău”, ne-a declarat Ovidiu Bayza, tatăl tânărului agresat care ar fi muncit ca barman la hotelul băimărean”, a relatat pentru vasiledale.ro tatăl tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.