Gest șocant! Un tânăr şi-a înjunghiat fosta iubită LIVE pe Facebook. Cei doi au împreună doi copii

0

 

Un bărbat de 32 de ani din județul Arad a încercat să-și omoare fosta iubită live pe Facebook. Imaginile în care tânărul își înjunghie fosta parteneră au fost filmate noaptea trecută, în satul Nadab, judeţul Arad, şi surprind momentul în care un tânăr gelos îşi înjunghie fosta iubită, la o petrecere.

Agresorul îşi vede fosta iubită, într-o transmisiune live pe Facebook, dansând cu un alt bărbat la o petrecere, în casa părinţilor ei din satul Nădab, judeţul Arad, așa ca se duce glonț la fost parteneră de care se despărțise în luna iunie a acestui an.

Bărbatul intră în casă şi se năpusteşte asupra femeii, care începe să urle. La fel şi cei care participă la petrecere, îngroziţi de scena care se derula în faţa lor, oroare filmată şi transmisă live pe Facebook în tot acest timp.

Tânărul a înjunghiat-o pe fată, dar şi pe fratele acesteia, de 22 de ani, după care a fugit. La un moment dat, un copil se aude strigând: “Nu muri, mami meu!”.

Alertată la 112, poliţia pleacă în căutarea agresorului, care, după comiterea faptei, a fugit la el în sat, în Olari. Înconjurat de poliţie, tânărul s-a înjunghiat în gât şi în stomac, cu acelaşi cuţit cu care şi-a atacat fosta iubită şi pe fratele ei.

La această oră, agresorul, cercetat pentru tentativă de omor, este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, sub pază.Tot la SJU Arad se află şi cele două victime.

Tânăra de 24 de ani are o plagă înjunghiată, dar viaţa nu îi este pusă în pericol. Fratele ei, însă, este în stare gravă. Bărbatul a fost înjunghiat în zona inimii. Ambii sunt în stare stabilă.

Cazul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care fac cercetări cu privire la fapta de tentativă de omor, avându-se în vedere că starea în care se află suspectul nu permite deocamdată audierea acestuia, anunță observator.tv.

Pe site-ul observator.tv se poate vedea filmarea în care bărbatul își atacă iubita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.