Ea a obținut singura medie de 10 din județ! Ce alți elevi au fost aproape de media absolută

0

Teodora Bărăian de la Liceul Teoretic Negrești Oaș a obținut media de 10 la examenul maturității. Aceasta a obținut 10 la filologie, istorie și geografie, cele trei materii din care a dat examenul de Bacalaureat în 2019. Teodora este singura din județul Satu Mare care a obținut media absolută 10. Nicio altă performanță nu a fost atinsă anul acesta în județul Satu Mare.

Niciun alt elev din întregul județ nu a obținut media 10 curat. Aproape de 10 absolut au fost 3 elevi de la Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare. Mihalca Dan Alexandru, Uhl Laura Iulia și Zele Mădălina Cristina cu mediile 9, 83, acestea fiind cele mai mari din municipiul Satu Mare.

Nu au reușit să obțină medii de 10, însă au reușit să ia note de 10. La matematică informatică, Mihalca Dan Alexandru și Uhl Laura iulia au reușit să obțină câte un 10, în timp ce Zele Mădălina Cristina a fost notată cu 10 la două discipline: Limba Engleză și Informatică.

Colegiul Național Mihai Eminescu este fruntaș la cele mai mari medii din județ anul acesta. 10 elevi au obținut anul acesta medii peste 9,8.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.