Mașină de zeci de mii de euro furată din ,,paradisul furturilor”, Marea Britanie. Surpriză la Vama Petea!

0

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră un  român care transporta pe o autoutilitară un autoturism marca Audi A6, aflat în atenţia autorităţilor engleze.

În data de 6 iulie a.c., în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor, un bărbat în vârstă de 23 de ani. Acesta transporta cu o autoutilitară un autoturism marca Audi A6.

După verificărilor specifice, polițiștii au descoperit în baza de date că mașina este semnalată ca fiind căutată de autoritățile din Marea Britanie – cu mențiunea furt, alertă introdusă în data de 26 aprilie 2019.

Mașina în valoare de aproximativ 80.000 lei a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea până la finalizarea cercetărilor. Pe numele bărbatului s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Mașină de zeci de mii de euro furată din ,,paradisul furturilor", Marea Britanie. Surpriză la Vama Petea! 1Mașină de zeci de mii de euro furată din ,,paradisul furturilor", Marea Britanie. Surpriză la Vama Petea! 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.