Weekendul groazei pentru șoferii sătmăreni! Amenzi în valoare de peste 100 de mii de lei și ZECI de permise ridicate

0

Weekendul ce-a trecut, a fost unul de coșmar pentru șoferii sătmăreni. Pe toată raza județului Satu Mare, polițiștii au aplicat peste 360 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în sfârșitul de săptămână 5 – 7 iulie, în cadrul unor acțiuni desfășurate pe raza județului.

De asemenea, 35 de conducători auto au rămas fără permise de conducere și au fost ridicate 6 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor de conducere reținute, polițiștii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, în cazul a 25 de conducători auto cu vârste cuprinse între 18 și 61 de ani, care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze de la 101 km/h până la 168 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților, de pe raza județului Satu Mare.

Mai mult, au fost depistați 10 conducători auto cu vârste cuprinse între 23 și 59 de ani, pentru care testarea cu aparatul alcooltest a indicat concentrații alcoolice cuprinse între 0,03 mg/l și 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.